Főoldal Friss A BIESSE 50 éves lett – LIGNA-Hannover 2019

A BIESSE 50 éves lett – LIGNA-Hannover 2019

szerző robinwood

A kétévente megrendezésre kerülő LIGNA Hannover szakkiállítás a faipar abszolút csúcsrendezvénye nagyságrendjében, szakmai kínálatban egyaránt. A rendezvény 2019. május 27–31-ig várja majd a szakembereket.

A digitális gyárak fejlesztését segítő szolgáltatások és technológiák bemutatása mellett a BIESSE alapvető üzleti stratégiája, az emberközpontú fejlesztés kerül majd az olasz gyártó fókuszába.

Az automatizálás, a digitalizált információ áramlás, a robot technológia integrálása a gyártási folyamatokba, nem változtatott a BIESSE azon álláspontján, hogy a középpontban továbbra is az ember áll.

„A robotok feladata, hogy tovább erősítsék és segítsék az embert, nem a robotok számának növelését akarjuk bemutatni, hanem azt, hogy az ember miként használhatja okosan ezt a lehetőséget.”

A gyárakban használt robotrendszerek maximális termelési hatékonyságot garantálnak és egyszerűsítik a folyamatokat. A LIGNA BIESSE koncepciója három, a ’nyersanyagtól a késztermékig’ automatizált folyamatot mutat majd be. Ezen kívül számos példán keresztül tudjuk majd összehasonlítani a robotizált gyártási folyamatokat. Több cellát is kialakítanak, amelyek a magas szintű testre szabást, modularitást és rugalmasságot fogják megmutatni, stabil hátteret adva a modern gyártáshoz.

Annak érdekében, hogy a gyártás folyamatosan hatékonyabbá váljon, a BIESSE párosítja a robotizálást és a digitalizálást az új szoftverek fejlesztésével, és innovatív utazásra hív, a SOPHIA program bemutatásával. Ez a folyamatosan fejlődő szolgáltatási platform maximálisan testre szabható szolgáltatásokkal jelentősen javítja az interakciót az ügyféllel, és jelentősen csökkenti a probléma megoldásokhoz szükséges időt.

A LIGNA látogatói élőben tesztelhetik a BIESSE legmodernebb technológiáit, azokat az eszközöket, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy nagyobb értéket teremtsenek és hatékonyabbá váljanak. Mód nyílik majd tapasztalni, hogy a SOPHIA szoftver milyen módon forradalmasíthatja és egyszerűsítheti a mindennapi munkát.

BIESSE ROVER A EDGE 15/18

Ötven évvel a megalapítását követően a BIESSE készen áll arra, hogy új lehetőséget nyisson vásárlóinak a következő ötven évre.

„Célunk, hogy ügyfeleink mindig maximálisan elégedettek legyenek, ezzel szeretnénk elnyerni lojalitásukat, azt a bizalmat, ami elismerése az általunk kínált új technológiáknak és szolgáltatásoknak. Az emberek által elfoglalt kiváltságos helyzetnek köszönhetően, az ember mindig üzleti stratégiánk középpontjában fog állni. A BIESSE a mindennapi munka során elkíséri az ügyfelet, a beruházás tervezésétől a kivitelezésen át a beüzemelésig, és a rugalmas karbantartásig”

– nyilatkozta Federico Broccoli, a faipari divízió igazgatója.

A BIESSE tudatosan építi és erősíti a szolgáltatói hátterét, kiegészítve azokkal a képzési lehetőségekkel, amiket a BIESSE Akadémia és szervízközpontok nyújtanak.

Az ötven év alatt a BIESSE Group mindig előre tekintett. Nemzetközi pozíciója folyamatosan erősödik.

A Biesse-t innováció centrikus szemléletmódja mellett, a széles, szinte egyedülálló alapanyag ismerete teszi különlegessé. A Biesse a fa, faalapú, alkatrész megmunkáló, az Intermac az üveg és márvány megmunkáló gépeivel szerzett méltó hírnevet. A fa, a kő, az üveg és a fém olyan alapanyagok melyek megmunkálása évszázados tradícióval bír Olaszországban. A BIESSE mérnökeinek különleges anyagismerete speciális látásmódot és a divíziókon átnyúló egyedi fejlesztéseket tesz lehetővé. A cégcsoport évi 14 millió eurót költ kutatásra és fejlesztésre. A vállalat jelenleg is több mint 200 regisztrált szabadalommal rendelkezik.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű