Főoldal Friss Márciusban Holz-Handwerk!

Márciusban Holz-Handwerk!

szerző Mózes Lajos

Alig két hónap és ismét megnyitja kapuit a fás és nyílászárós szakma teljes vertikumát felölelő kiállításkettős, a Holz-Handwerk és a Fensterbau Frontale. A Nürnbergben kétévente megrendezett kiállítás és vásár külön apropója, hogy a Holz-Handwerk szekció idén ünnepli 20. évfordulóját.

De lássuk röviden, mit tartogat számunkra az idei rendezvény!

Hazai viszonylatban alig felfogható volumen:

17 pavilonban több mint 1300 neves kiállító (40 országból) mutatja be a legújabb trendeket és fejlesztéseket, ami a becslések szerint 111.000 látogatót vonz.

Ez bizonyítja, hogy a nürnbergi kiállítás továbbra is a faipar európai vásárainak vezető szerepét tölti be. Aki elmegy megnézni, nem csalódhat: széles termékválaszték, legújabb innovációk, és apróbb eszközöket még vásárolni is lehet. A kiállítói lista már elérhető a honlapon, valamint elkezdték feltölteni a termékújdonságok menüpontot, ahol számos gyártó aktuális fejlesztéseiről olvashatunk.

Holz-Handwerk 2020

Idén a fókuszban az ipar minden területén erősödő digitalizáció lesz

Ez megnyilvánul egyrészt a standokon kiállított technológiai fejlesztésekben, másrészt külön fórum is foglalkozik majd a témával. Ez utóbbi azt igyekszik bemutatni, hogy olyan sikertényezők, mint a hatékony munkafolyamatok, a profitorientált üzleti modellek, az innovatív termékek, szolgáltatások stb., kölcsönhatását hogyan teszi átláthatóbbá a digitalizáció.

A kiállítás időpontját (2020. március 18-21.) minden szakmabelinek érdemes feljegyeznie, aki érdeklődik a famegmunkáló gépek, technológiák, szerszámok, alapanyagok, vasalatok, felületkezelés vagy éppen a faépítészet iránt. Ez a Holz-Handwerk alapvető felhozatala.

A Fensterbau Frontale főként nyílászáró-gyártók és homlokzatépítők számára tartogat új információkat. Ablakgyártás terén a fa, az alu valamint a műanyag egyaránt megjelenik, s ehhez kapcsolódva számos érdekes témakör felmerül: pl. intelligens otthon, épületautomatizálás, biztonság, energiahatékonyság, szellőzés, fenntarthatóság és kényelem.

Fontos információk a kiállításról:
Dátum: 2020. március 18-21.
Nyitva tartás: szerda-péntek 10:00-18:00, szombat 10:00-17:00
Jegyárak: napijegy 35 euró, hetijegy 45 euró
Utazás: személyautóval Budapestről 7 óra 15 perc, 750 km (útvonaltervezés)

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű