Főoldal Friss Nürnbergi előzetes az ausztriai Leitz központban

Nürnbergi előzetes az ausztriai Leitz központban

szerző robinwood

A Holz-Handwerk kiállítás első napját megelőzően – rendhagyó módon – a Leitz Hungária Szerszám Kft. az ajtó- és ablakgyártókat célozta meg az ausztriai központban szervezett workshopon.

A német szerszámgyártó a nürnbergi kiállítást megelőzően demonstrálta 2018-as fejlesztéseit.
Konkrétumokkal kérésükre csak a kiállítás megnyitását követően szolgálhatunk, de annyit már most elárulhatunk, hogy érdemes lesz nézni a Leitz standján forgatott szakmai anyagot. Olyan fejlesztési folyamatot ismerhetünk meg, melynek során a szerszámfejlesztő mérnökök felületkezelésben jártas szakemberekkel, Európa egyik legnagyobb vasalatfejlesztőjével és még jó néhány specialistával együtt dolgoztak és konstruáltak a jövőben abszolút meghatározó ablakszerkezeteket.

Leitz

Mindig izgalmas, amikor egy gyár életéről úgy alkothatunk képet, hogy bepillantást nyerhetünk a hétköznapokba, a szerszámgyártás folyamatába. Azoknak a vállalkozásoknak, akik termékfejlesztésükhöz a tökéletes szerszámot keresik, rendkívül inspiráló egy ilyen szakmai nap.

Leitz

A fejlesztések részletes bemutatása mellett a gyárlátogatást követően a gyár területén kialakított bemutató műhelyben kaphattunk ízelítőt a szerszámok tudásából. Élőben és munka közben látni ezeket a szerszámokat végképp hitelessé tették az elhangzott prezentációkban átadott tudást.

A Leitz standját a 10-es pavilonban keressétek a 206-os szám alatt.
Holz-Handwerk 2018
Dátum: 2018. március 21-24.
Nyitva tartás: szerda-péntek 10:00-18:00, szombat 10:00-17:00
Helyszín: Nürnberg Messe, Messezentrum 1, 90471 Nürnberg (útvonaltervezés)
Utazás: személyautóval Budapestről 7 óra 15 perc, 752 km
Menetidő a reptérről: 25 perc
Menetidő a főpályaudvarról: 8 perc

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű