Főoldal Friss Rekord mennyiségű látogató Nürnbergben

Rekord mennyiségű látogató Nürnbergben

szerző robinwood

A Holz-Handwerk / Fensterbau-Frontale kiállítás kettős idén is jó eredményekkel zárta kapuit. A szervező által közreadott adatok szerint a március 16-19 között zajló rendezvényre

110 581 látogató volt kíváncsi, akik a világ 39 különböző országából érkeztek.

1296 kiállító prezentálta érdekesebbnél érdekesebb újdonságait. Az adatokat mi sem vonjuk kétségbe, ugyanis az ott eltöltött két nap alatt szinte mozdulni sem tudtunk a csarnokokban a rengeteg érdeklődő faiparostól.  Ezért is nagy öröm számunkra, hogy már akkor sikerült  bejutnunk, amikor a látogatók számára még nem volt nyitva a kiállítás. Különösen felüdítő érzés volt – a sok idegen nyelvű tájékoztatás után – meglátogatni a magyar képviselettel kiállító nagygépeseket.

A kiállítók véleménye is pozitív, rengeteg új üzlet köttetett a nürnbergi vásárvárosban. Különösen szeretik ezt a kiállítás duót az asztalosok is, mivel itt a légkör is majdnem olyan, mint egy hatalmas üzemben. A kisgépes csarnokokban például bokáig jártunk a forgácsban.

Holz-Handwerk faipari gépekHolz-Handwerk faipari gépekHolz-Handwerk faipari gépekHolz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk faipari gépek

Mindenképp érdemes volt nekivágni a közel 700 km-es útnak és meglátogatni a kiállítást, ugyanis rengeteg tapasztalattal és élménnyel lehettünk gazdagabbak.

Ez nem csak egy vásár, hanem gyakorlatilag egy nemzetközi találkapont a világ asztalosainak. Aki szeretne bekerülni a nemzetközi vérkeringésbe, és első kézből értesülni a faipar újdonságairól, annak 2018. március 21-24 között mindenképp ott a helye Nürnbergben.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű