Főoldal Gép/szerszám Biatorbágyi perFormance: fa- és alumínium megmunkáló gépek élőben

Biatorbágyi perFormance: fa- és alumínium megmunkáló gépek élőben

szerző robinwood

Mint ahogy azt már megírtuk, csütörtökön nyitja kapuit a Formance Kft. biatorbágyi rendezvénye. A bemutatón sok egyéb gép mellet egy FomIndustrie Adir C 3 tengelyes alumínium megmunkáló CNC is látható lesz működés közben.Biatorbágyi performance

Idehaza elsősorban a nyílászáró gyártás kapcsán merül fel az alumínium, illetve a fa-alu szerkezetek alkalmazásának, ebből adódóan az ilyen típusú megmunkálásának a lehetősége. Akinek volt szerencséje március közepén a Fensterbau kiállításra ellátogatni, láthatta, hogy az alumínium, illetve a fa alu-ablakok és épületszerkezeti elemek milyen volumenben és minőségben vannak jelen a németországi piacon.

Egyértelműen a legmagasabb minőségi kategóriába sorolja a kombinált (alumínium és fa) szerkezetű nyílászárókat a piac (anyaghasználat, tartósság, és minőség szempontjából egyaránt). Az alumínium és egyéb könnyű ötvözetek megmunkálása, a felhasználási terület és célcsoport közötti átfedés, valamint piacismeret arra predesztinálhatná az asztalosipari vállalkozókat, hogy ezt a dinamikusan fejlődő szektort komolyan vegyék.

Fomindustrie Adir C

Fomindustrie Adir C alumínium megmunkáló CNC

Voltak próbálkozások a hazai gépkereskedők körében, hogy a faipari megmunkáló gépek mellé az alumínium megmunkálási profilt beemeljék, de tudatos, teljes megmunkálási szortimentet nehéz volt találni. A Formance-nál ezen a területen is azok a szempontok érvényesültek, amit már megismerhettünk a faipar kapcsán korábban. Magas minőségű gyártói kapacitás, tradicionális indusztriális múlt, megbízható szerviz háttér, a FomIndustrie az alumínium és PVC megmunkálás specialistája.

A fémmegmunkálás terén a járműgyártás, autóipar területéről hozták a gyártói tapasztalatokat. Mára a világ vezető gépgyártóivá váltak ezen a területen. CNC megmunkáló központjaik, konfekcionáló gépeik nemcsak a nyílászáró gyártás területén, hanem az ipari falaknál, árnyékoló rendszereknél és a belsőépítészetben is kiválóan alkalmazhatók.
Érdemes tehát elgondolkodni és tájékozódni azoknak az asztalosipari vállalkozásoknak, akik a belsőépítészeti kivitelezés, kombinált vagy csak aluszerkezetű nyílászárógyártás terén szeretnének piaci előnyhöz jutni.

Információk a rendezvényről:
Időpont: április 14-16.
Szervező: Formance Kft.
Cím: Biatorbágy, Tormásrét u. 4, 2051

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű