Főoldal Friss Már építik a faipar nagyszínpadát Nürnbergben

Már építik a faipar nagyszínpadát Nürnbergben

szerző robinwood

Mindenki ott lesz, aki számít, az érdeklődés óriási. Hat hónappal a kiállítás megnyitása előtt gyakorlatilag eladták az összes helyet. Nyugodtan mondhatjuk tehát, hogy a hét kiállítási pavilon csordultig lesz kiállítókkal és látogatókkal egyaránt.

Az előző évek és az előzetes regisztrációk alapján cca. 110 000 látogatót várnak és mintegy 500 cég regisztrált a kiállításra.
A kiállítás most is az ajtó-ablak szekcióval kiegészülve lesz teljes. A Fensterbau Frontale legalább olyan volument képvisel, mint azt az előző években láthattuk.

A koncepció, vagy ha úgy tetszik, a gondolatiság idén a komplexitásra és a holisztikus tervezési megközelítésre épül. A teljességre való törekvés, azaz kilépni abból a sztereotípiából, hogy az asztalos csak tárgyakat készít.

Az asztalos “térben lát”: az egész tér megfogalmazásában, koncepció alkotásában majd annak kialakításában is tevőlegesen szerepet vállal.

A kiállítás eseményei 10:00-kor kezdődnek, okulva az előző évek tapasztalataiból, mivel óriási forgalomra lehet számítani. A szervezők igyekeznek minden fronton segíteni a gördülékeny haladást: mobil belépőjegyek, vasúti kedvezmények, tájékozódást segítő applikációk és még számtalan csatolt szolgáltatást kínálva az érdeklődőknek.

Holz-Handwerk 2018
Dátum: 2018. március 21-24.
Nyitva tartás: szerda-péntek 10:00-18:00, szombat 10:00-17:00
Utazás: személyautóval Budapestről 7 óra 15 perc, 752 km (útvonaltervezés)
Menetidő a reptérről: 25 perc
Menetidő a főpályaudvarról: 8 perc

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű