Főoldal Friss Közel 300-an nézték meg élőben Magyarország első automata adagolású táblafelosztógépét

Közel 300-an nézték meg élőben Magyarország első automata adagolású táblafelosztógépét

szerző robinwood

Hamisítatlan nyári hangulat, a vele járó forróság, valamint Sági Szilárd gasztrokibic laza vidámsága köszöntötte a vendégeket a miskolci Homoki-Zár Kft. nyílt napján. Az Open Day elnevezésű rendezvényre érkező vendégek július 1-én “élőben” láthatták Magyarország első automata adagolású táblafelosztó gépét, valamint élvezhették húsz szakmai kiállító vendégszeretetét.

A programnak hatalmas sikere volt, közel 300 vendég látogatott el aznap a Homoki-Zár Kft. telephelyére.

Mint azt a szervezőktől megtudtuk, külön öröm volt számukra, hogy nem csak a környékbeli faipari vállalkozások jöttek el, hanem az ország minden részéről érkeztek érdeklődők az eseményre.

A napot Homokiné Szabados Zsuzsanna, a Homoki-Zár Kft. tulajdonosa nyitotta, majd a Lignomat Kft. kereskedelmi igazgatója, Mesics Ferenc mutatta be a beruházást, illetve válaszolt a feltett kérdésekre.

Mesics Ferenc

Mesics Ferenc – Lignomat Kft.

Ezt követően az érdeklődők megtekinthették az üzemet és a táblafelosztó gépet működés közben. Ritkán adódik olyan alkalom, amikor nem csupán a beépített berendezésről, hanem a beruházás egyéb vetületeiről is közvetlenül informálódhatnak az érdeklődők. A kiállítói sátorban a beszállítók újdonságaikat mutatták be. Itt elsősorban bútoripari beszállítók termékeivel találkozhattunk.

Homoki-Zár Open DayHomoki-Zár Open DayHomoki-Zár Open DayHomoki-Zár Open Day

A kiváló kemencés vendéglátás és a friss, hűsítő koktélok mellett a vendégek kipróbálhatták, mennyire ügyesek airsoft célbalövésben, a versenyt – mindenkit maga mögött hagyva – egy 10 éves fiatalember, Bogoly Botond nyerte. Az ínyencek házi füstölési tippeket kaptak Sági Szilárdtól. Az élő zenéről a Party One zenekar gondoskodott.

A sorsolás fődíját – egy egy hetes pihenést Korfu szigetére – Krózser Gábor nyerte. Gratulálunk!

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű