Főoldal Friss A Leitz várja a magyar asztalosokat a Holz-Handwerken

A Leitz várja a magyar asztalosokat a Holz-Handwerken

szerző robinwood

Az idén 140 éves jubileumát ünneplő német vállalat saját fejlesztésű és gyártású szerszámaival, a fa- és műanyag megmunkálás területén szerzett tapasztalatával méltán meghatározó szereplője a piacnak. A kiváló minőségű termékek mellett az ezekhez kapcsolódó teljes körű szervizszolgáltatás teszi a Leitz-et megbízható partnerré mind az ipari, mind a kisebb felhasználók részére. S Leitz egy világszerte működő vállalatcsoport termelő- és értékesítő leányvállalatokkal, valamint szervizállomásokkal a Föld összes kontinensén.

Leitz LignaEnnek megfelelően rendkívül széles kínálattal lesznek jelen a nürnbergi kiállításon is. Hasonlóan az elmúlt évekhez most is láthatunk majd olyan szerszámfejlesztéseket, amelyek előre vetítik az európai nyílászáró fejlesztéseket. Hiszen a szerszám és a termékfejlesztés kart karba öltve jár. Érdemes tehát ellátogatni.

Mint Kala Tibor, a cég kereskedelmi vezetője elmondta, a kiállítás teljes időtartama alatt magyar szakértők várják az érdeklődőket. Ezen kívül a csütörtöki napon (március 17.) fél 12-kor kezdődik egy magyar nyelvű szakmai bejárás, ahol a stand teljes kínálatát részletesen bemutatják az érdeklődőknek. A vezetett bejárásra akár a helyszínen is lehet jelentkezni.

Leitz a Holz-Handwerken

A Leitz standját a 10-es pavilonban találjuk. A stand száma: 10.0-206

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű