Főoldal Holz-Handwerk 1300 négyzetméternyi SCM Group a Holz-Handwerken

1300 négyzetméternyi SCM Group a Holz-Handwerken

szerző Csonka Imre

A világ egyik legnagyobb faipari gép gyártója, az SCM Group minden évben hoz nekünk valamit Olaszországból, valami olyat, ami csak ott van ilyen sajátos összetételben. Design, ötlet, elegancia. Hosszasan taglalhatnám, hogy mi mindent láthatunk majd az 1300 m2-en, de ezt már gyönyörűen összefoglalták helyettem az olasz és a magyar kollégák, az SCM magyarországi képviselete a Planet weboldalán, meghívó és belépő a Holz- Handwerk kiállításra címen.

Szóval, ami az olaszokat illeti, na meg az SCM marketingeseit, minden évben hoznak valami olyat terméket, amitől mindenki megkívánja a gépeket. Úgy csinálják, mint a jó hentes: nem a nyers húst mutatják csak meg, hanem a steaket is. Volt már olyan, hogy a CNC gépeken a Riva design termékeit készítették élőben, láthattunk mar életnagyságú lovat, vagy éppen egy Ferrarit fából.

Most a 2015-ös Ligna-hoz hasonlóan elhozzák nekünk Luciano Molinarit, egy olasz designert. Sok mindent lehetne róla mondani, de azt mindenképpen, hogy gyűjti a fákat. Van is neki vagy 200 féle. Most finom akkurátus munkával 32×32 mm-es raszterban felkockázott nekünk és öltöztetett egy régi 500-as Fiatot új köntösbe. Megtette ezt már más design klasszikusokkal is, de most ezt a kis működőképes autót fogjuk látni az SCM standján (10-es pavilon 303-as Stand).

Mi biztosan megnézzük.

SCM Holz-Handwerk

A SCM-mel a 10-es pavilon 303-os standján találkozhatunk.

Az SCM standján a kiállítás teljes ideje alatt magyar nyelvű tájékoztatást kérhetnek az érdeklődők.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű