Főoldal Gép/szerszám Inside Biesse 2016

Inside Biesse 2016

szerző robinwood

Inside Biesse

A Biesse név jól cseng a szakmában. Nem véletlen, hiszen a világ egyik vezető CNC gyártójáról van szó. Minden év őszén a Biesse lehetőséget teremt jelenlegi és jövőbeni partnerei részére, hogy

testközelből is megismerhessék, hogyan készülnek a különböző, jelenlegi legfejlettebb technológiát képviselő berendezések a faipar számára.

Az október 13-15 között megrendezésre kerülő INSIDE BIESSE rendezvény remek alkalmat kínál azon cégeknek, akik a beruházási döntésüket megelőzően alaposan tájékozódni szeretnének, hogy hol tart a digitális alapú gyártás a világban, milyen trendek vannak a gyártáshatékonyság területén.

A Biesse Pesaróban egy 5000 m2-es Tech Centert tart fenn, ahol a teljes gyártmánypaletta gépei működés közben tekinthetők meg, és szakértők segítségével lehetővé válik, hogy mindenki megtalálja az adott feladatára legmegfelelőbb típust.

Készüljünk fel együtt a 4. ipari forradalomra. „We are 4.0 ready”.

üzeni a Biesse

Természetesen, ha Olaszország, akkor az olasz ételek sem maradhatnak ki, melyekre a Biesse látja vendégül a rendezvény résztvevőit. Az érdeklődők a vállalat magyarországi partnere, a Formance Kft. segítségével jelentkezhetnek a részvételre.

 

Az esemény október 13-án és 14-én 9-től 17:30-ig, szombaton 9-től 14 óráig tart nyitva.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű