Főoldal Bútor Három BIG SEE díjat zsebelt be a Sixay Furniture

Három BIG SEE díjat zsebelt be a Sixay Furniture

szerző robinwood

A BIG SEE design kezdeményezés 18 országgal foglalkozik. A BIG SEE 2018 Díjat Szikszai László 3 bútora kapta meg. Az első BIG SEE, mint esemény, kiállítás 2018. október 16. és november 23. között lesz Ljubljanában.

A BIG SEE a legújabb, legérdekesebb platform a BIG ernyő alatt. SEE = Southeast Europa (Délkelet-Európa). 18 országot, 250 millió embert egyesít, úgy érezzük, állítjuk és hangsúlyozzuk, hogy ez a világ leglenyűgözőbb, legkreatívabb térsége. A 18 ország: Albánia, Ausztria, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Ciprus, Csehország, Görögország, Horvátország, Olaszország, Magyarország, Koszovó, Makedónia, Moldova, Montenegró, Románia, Szlovákia, Szlovénia és Szerbia.

Az első BIG SEE, mint esemény, kiállítás 2018. október 16. és november 23. között lesz Ljubjanában, a Design Hónapja keretében. Ezen eseményhez kapcsolódva a 18 ország számos design terméke kapta meg BIG SEE 2018 Díjat, köztük Szikszai László alábbi 3 bútora.

Sixay THEO light desk

sixay-theo-light-desk

A THEO light desk a 2016-os kölni imm cologne kiállításon mutatkozott be, ahol klasszikus, mégis minimalista és letisztult megjelenésével, kifinomult, tökéletesen kidolgozott részleteivel, valamint praktikusságával meggyőzte a látogatókat. Rejtett rekeszének köszönhetően a műszaki tartozékok, mint pl. kábelek, laptop, trafók, töltők, adapterek észrevétlenül maradhatnak. Ezenkívül egy beépített tolltartó gondoskodik arról, hogy a szükséges íróeszközök mindig kéznél legyenek, ha szükség van rájuk. A két különböző szélességű fiók megfelelő helyet biztosít a dokumentumoknak, laptopnak, tabletnek vagy más eszközöknek, és egyéb apró-cseprő dolgoknak. Így nem okoz gondot, hogy rendet tartsunk az íróasztalon, mégis minden elérhető közelségben van.

Sixay FINN kárpitozott szék

sixay-finn

A FINN kárpitozott szék ergonomikus palástja szinte bármilyen testalkathoz kényelmes, komfortos ülést biztosít. A háttámla könnyed rugalmassága a komfortot tovább fokozza.

A kárpitos változat újdonság, fejlesztés alatt áll. A képeken egy prototípus látható. A székből karfás változat is készül. A pályázaton a kárpitozott, karfás és karfa nélküli változattal szeretnénk indulni. Az ergonomialilag tökéletes ülésforma (Sitzschale) komfortját a finom kárpitozás még tovább fokozza, a bőr pedig a szék nemes eleganciáját fokozza.

Sixay SIXtematic komód2

sixay-sixtematic

A SIXtematic komód2 a népszerű, klasszikus SIXtematik komód modernizált, funkcióban változatlan, de formailag átdolgozott változata. A komód letisztult formái mellett szépen érvényesül a különböző fafajból készült fiókok vidám tarkasága.

A termékek tervezője: Szikszai László, gyártója: SIXAY Furniture
Forrás: Fataj.hu

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű