Főoldal Bútor Meglátogattuk a Sixay Furniture standját

Meglátogattuk a Sixay Furniture standját

szerző robinwood

Sixay Furniture IMM

Jelentjük, az elmúlt évekhez hasonlóan az idei évben is egy fantasztikus vásárral lepte meg a szakmát Köln városa. Rengeteg újdonsággal találkoztunk és meglátogattuk a világ nagyjait. Magyarország két kiállítójával is beszélgettünk, mindketten csak dicsérni tudták az IMM színvonalát és minden szinten elégedettek voltak.

A Sixay Furniture standja a tőlük megszokott magas színvonalat képviselte. Kívánjuk, hogy a magyar válogatott is olyan szinten állja majd meg a helyét a 2016-os franciaországi EB-n, mint amilyen sikeresen Szikszai Laciék képesek versenybe szállni a szakma elitjébe tartozó európai bútorgyártókkal, dizájnerekkel.
A kézműves módszerekkel, nemes faanyagokból készített tömörfa bútorokat mind-mind végigtapogattuk és kipróbáltuk. Egyik személyes kedvencünk az Emily írószekrény volt, ennek működését kérésünkre a stand kedves háziasszonya prezentálta.

Pault és Paulát is szemügyre vettük. A páros nemrég nyert díjat az Iconic Awards belsőépítészeti innováció kategóriájában. Paul a család négylábú tagja, míg Paula egy hintaülőke.

Paul és Paula - Sixay

Az Archiproducts több Sixay bútort is beválogatott a 2016-os trendi termékek sorába. Az ülőke szett mellett a Belle és a Zebra is megvásárolható az említett webáruházban. Aki pedig ellátogat Kölnbe, személyesen is megcsodálhatja a darabokat a 10.1-es pavilon C01 standján.

Sixay Furniture IMM

 

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű