Főoldal Dizájn A sixay furniture ringbe száll az Archiproducts dizájn versenyében

A sixay furniture ringbe száll az Archiproducts dizájn versenyében

szerző robinwood

Nem is oly rég számoltunk be a sixay furniture nemzetközi sikeréről.

Most ismét nekifutnak egy rangos megmérettetésnek, ahol

jól jönne egy kis segítség.
Sixay Sixtematic

Sixay Sixtematic, a bútor, mely versenyre kel

Robinwood: Szerintünk sokak számára ismeretlen az a platform, ahol szeretnétek megmutatni magatokat. Pár szóban összefoglalnád olvasóinknak, hogy miről is van szó?

Szikszai László: Az archiproducts egy olasz gyűjtőoldal építészeknek, belsőépítészeknek, lakberendezőknek és minden bútorokat, lakberendezést kedvelő embernek. Ha bútort, világítást, tapétát, szanitert, burkolatot keresel, itt könnyebben megtalálod, mint ha fél Európa kínálatát átböngésznéd. A minőségre és színvonalra garancia az archiproducts, aki maga hívja meg a gyártókat. Természetesen nem ingyen, a színvonalat az is garantálja, hogy gyártóként nem éppen alacsony a jelenlét díja.

Cserébe nemcsak feltöltheted a termékeidet, hanem – ha azok jók – rendszeresen kapsz a világ minden tájáról megkereséseket. Az oldalra látogató, aki pl. széket keres, nem kell hogy átböngéssze a világhálót, hanem célzottan a kortárs, rakásolható, bőrrel kárpitozott, tömörfa székekre szúr, és megtalál mindenkit, aki fontos ebben a műfajban. Ezen a területen az architonic (CH) az első és etalon, de szerintem az archiproducts (IT) oldala sokkal szebb és okosabb. A többi európai gyűjtőoldal utánuk kullog.

rw: Csak helyzetbe hoznak, vagy mindjárt lehetőséget is kapok a vásárlásra?

Sz.L.: Egy éve – az architonicot megelőzve – kitalálták, hogy további jó pénzért árakat is adhatsz meg, a vevők pedig az archiproducts-on keresztül vásárolhatják meg ezeket a terméket. Ezen felül a bonyolításért jutalékot is kapnak, de ezt meg is érdemlik.

rw: A pályázat, ha jól értem, akkor ennek a portfóliónak a bővítése?

Sz.L.: Az idén pedig azt találták ki, hogy saját design pályázatot írnak ki. Pályázni nagyon egyszerűen és okosan lehetett: azokkal a termékekkel, amiket egy évnél nem régebben töltöttek fel a gyártók náluk – tehát gyakorlatilag házon belüli verseny. Természetesen nevezési díj is van, termékenként 250 EUR. A legjobb termékek kiválasztására színvonalas nemzetközi zsűrit foglalkoztatnak. De nem csak a zsűri szavaz, lesz egy közönségdíj is. Nem tudom a zsűri által adott díjakra milyen esélyünk van az olasz gyártók között, mi most a közönségszavazás díjára hajtunk. Ezt (is) szeretnénk megnyerni.

rw: Nagyszerű! mit tehetünk a sikerért, és mit tehetnek az olvasók?

Sz.L.: egyszerű, szavazzanak a FB oldalunkon megadottaknak megfelelően:

Kattints az alábbi linkre: http://www.archiproducts.com/en/products/267542/sixtematic-free-standing-solid-wood-chest-of-drawers-sixtematic-2-chest-of-drawers-sixay-furniture.html

A hatszögletű sárga award logó mellett jobbra található zöld VOTE gombra kattintva facebookkkal vagy google+ -al lehet regisztrálni. A regisztrálás sajnos nem mindig sikerül elsőre. Néha többször kell próbálkozni.
Ha a regisztráció sikerül egyszerűen katt a zöld VOTE gombra! Ezután FB oldalunkon írd be kommentbe hányadik szavazó voltál, hogy részt vehess a sorsoláson!

Köszönjük!

UPDATE
Tőlünk kapták a 106. szavazatot.
sixay-archiproducts

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű