Főoldal Bútor Häfele „Free” felnyílók

Häfele „Free” felnyílók

szerző robinwood

25 éves fejlesztési és gyártási tapasztalat Magyarországon

Ebben az évben ünnepelte 25. évfordulóját a budapesti Flap Competence Center, amely jelenleg a konyhákban népszerű felnyíló vasalatok gyártásának komoly bázisa. Az elmúlt években az üzemben jelentős beruházások történtek, korszerűsödött a gyártás, melynek köszönhetően az innovatív „Free” felnyílócsaládot mára az egész világon ismerik. A Huwil Kft. 1991-ben alakult, 2009-ben a Häfele és a Kesseböhmer felvásárolta, de a fejlesztés és a gyártás azóta is töretlenül folyik. A mai néven (Flap Competence Center) 2015 óta működő üzem egyike a Häfele 6 gyártóbázisának, amelynek termékei a 37 értékesítési képviseleten keresztül a világ 150 országában elérhetők.

Komfortos felnyílók

Hafele Free

A Free felnyílócsalád minden olyan ismérvvel rendelkezik, amely a mai konyhabútorgyártásban elvárás lehet: modern design, könnyű szerelés, variációs lehetőségek. A nyitásmódoknak megfelelően a Free flap, Free fold, Free up és Free swing minden igényre kínál alternatívát.

Az idei évben pedig megjelent egy különösen jó ár-érték aránnyal bíró vasalat, a Free flap H1.5, amely karcsú, kis tömegű felnyíló megoldás. Itt azonban szükség van kivetőpánt beépítésére is. Egy további újdonság a közelmúltból, hogy

a Free termékcsalád már elektromos működtetéssel is elérhető.

Forrás: hafele.de

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű