Főoldal Bútor Versenytársat kap az IKEA?

Versenytársat kap az IKEA?

szerző robinwood

Konyhabútorban utazik a magyar piacra belépni tervező belga kereskedőcég, amely több márkát is forgalmaz majd.
A több mint négy évtizedes múltra visszatekintő Ixina német minőségű konyhabútorokat forgalmaz. A belga alapítású vállalat 1977-ben kezdte meg franchise tevékenységét – írja a Franchiseportal. A dinamikusan növekvő, évi 8 százalékos bővülést produkáló hálózat jelenleg 361 egységet üzemeltet világszerte, melyekben több mint 1500 alkalmazottnak biztosít megélhetést.

Ixina

Elképzelhető, hogy hamarosan Magyarországon is színesedik a konyhabútor piac.

A koncepció sikere abban rejlik, hogy – mivel az Ixina nem maga állítja elő árucikkeit – különböző gyártók legjobb minőségű termékeit tartja üzleteiben. A konyhabútorokon túl a vállalat az elektromos berendezések legszélesebb skáláját nyújtja vásárlóinak, szaniterek és egyéb konyhai kiegészítők mellett.

A hálózat által azóta felhalmozott tapasztalat jelentheti az egyik legnagyobb vonzerőt az új franchise átvevők számára. Másik előnye az Ixina hálózatának, hogy a bemutatótermek és szalonok igényes kialakítására mindig is nagy hangsúlyt fektettek. Nyilván a minőségi felhozatal és a jó ár érték arány lesz majd a döntő. Remélhetőleg jó néhány magyar gyártó is tudja majd kvalifikáltatni magát és megüti azt a szintet, hogy a franchise beszállítója lehessen.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű