Főoldal Bútor Kutyákok és macskákok: IKEA kollekció házi kedvenceknek

Kutyákok és macskákok: IKEA kollekció házi kedvenceknek

szerző robinwood

Piacra került az IKEA első kutyáknak és macskáknak tervezett bútorkollekciója. A Lurvig – bútor és egyéb kiegészítőkből álló – termékcsalád Inma Bermudéz munkája.


A kisbútorok mellett speciális takarók, párnák, szállító eszközök, pórázok és olyan klasszikus, mint a Klippan kanapé kicsinyített mása is megtalálható.

IKEA kutya macska

A kollekció fejlesztése során állatorvosok véleményét is kikérték, valamint vizsgálták a különböző viselkedési formákat. A tervezési koncepciót az állatok alapvető szükségletei alapján az alvás, evés és a játék köré építették.

IKEA kutya macska

62 darabos termékcsaládban a bútorok mellett izgalmas kiegészítők is találhatók. Kedvencünk a “barátságos” pihenőágy vagy párna. Ennek lényege, hogy a gazdi régi ruhadarabjaival van kitömve és így az illata mindig ott lehet kutyája életében.

IKEA kutya macska

Nagy figyelmet szenteltek az egészséges táplálkozásra is. A kutyáknál gyakran előforduló “túlevés” elkerülése érdekében olyan tálat terveztek, eminek közepe kidomborodik. A kialakításból adódóan a kutyák lasssabban és így kiméletesebben tudnak majd falni.

Fura
Fura álmokat látok:

hol pihegnek a lápok –
ott mennek a kutyákok,
kutyákok és macskákok,

macskákok és hangyákok,
hangyákok és kacsákok.

Mind tátog,
mind hápog,
vörösek, mint a rákok…

Szebb álmokat kívánok!

Tamkó Sirató Károly

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű