Főoldal Oktatás December 1-ig regisztrálhatnak a soproni NyME állásbörzén részt venni kívánó cégek

December 1-ig regisztrálhatnak a soproni NyME állásbörzén részt venni kívánó cégek

szerző robinwood

A Nyugat-magyarországi Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kara, a Magyar Bútor és Faipari Szövetség, az Országos Asztalos és Faipari Szövetség, a FAGOSZ, és a PANFA Akkreditált Innovációs Klaszter támogatásával, tisztelettel meghívja Önt és cégét állásbörzéjére, kapcsolatépítő és kapcsolatápoló napjára.

Helyszín: Krasznai Ferenc Sportcsarnok (9400 Sopron, Ady Endre út 5.) valamint a Ligneum NymE Látogatóközpont (9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.)
Időpont: 2016. 12. 07. (szerda), 10.00 – 14.00

A rendezvényen a hazai vállalatok vezetői és munkatársai, mint potenciális munkaadók és a jövő munkavállalói, az SKK hallgatói közvetlen kapcsolatot teremthetnek egymással, tapasztalatot cserélhetnek és megismerkedhetnek egymás terveivel, elvárásaival, megoszthatnak projektötleteket és projekteket generálhatnak. Az állásbörzével egy olyan közösségi fórumot kívánunk megteremteni, ahol a cégeknek lehetőségük nyílik a tehetség felismerésére, megismerkedhetnek a hallgatókkal és munkáikkal, valamint elkezdhetik a jövő szakembereinek a gondozását. Hallgatói oldalról az informatikus, mechatronikai-, faipari-, ipari termék- és formatervező mérnök, építész, valamint alkalmazott művész, műszaki menedzser hallgatók vesznek részt:

  • Bemutathatja vállalatát a hallgatóink, oktatóink és a szakmabeli érdeklődők számára növelheti vállalata hírnevét.
  • A rendezvény kiváló, széles reklámlehetőséget biztosít (szóróanyagok, logók és roll up-ok elhelyezése a rendezvény területén).
  • A duális képzés előnyeiről és hasznosságáról bővebb információt kaphat.
  • Megismerkedhetnek a tehetséges diákok munkáival és kapcsolatot építhetnek és ápolhatnak a kar oktatóival.
  • Megismerhetik karunk új képzési struktúráját.
  • Tájékozódhat az egyetemmel való kooperációs lehetőségekről.
  • A cégek képviselői megismerkedhetnek a Kar szolgáltatásaival (anyag- és termékvizsgálatok, akkreditált vizsgálatok, innovációs folyamatok).
  • Lehetőség nyílhat közös projektek generálására.
  • A kiváló és lojális munkaerő képzése az egyetemen kezdődik, ezért is tartjuk fontosnak, hogy a vállalatok a képzés kezdetétől kövessék a hallgatók fejlődését, és az egyetemmel együttműködve közösen alakítsanak ki egy hatékonyan működő képzési rendszert. A tervezett állásbörze a kezdete ennek a munkának. S reméljük, hogy a jövő szakembereinek a képzésében számíthatunk az Önök segítségére.

A részvétel térítésmentes, de jelentkezéshez kötött.

 

További információ:
Pakainé dr. Kováts Judit, tanszékvezető, egyetemi docens
30/969-36-20
pkj@inf.nyme.hu
Tájékoztató PDF.

 

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű