Főoldal Kultúra FERME: 2017 a változás éve

FERME: 2017 a változás éve

szerző robinwood

Az Akzo Nobel Group stratégiájának részeként az ICLA, a Zweihorn és a Sikkens márkájú felületkezelő anyagok 2017-től egységes megjelenéssel lépnek piacra. Ezekkel a változtatásokkal lépést tartva a Ferme Kft is megújította arculatát.

Ezzel a világ vezető felületkezelő anyag gyártóinak sorában

tovább növelte befolyását az Akzo Nobel.

Az átszervezések eredményeként nem csupán egy multinacionális vállalat erősödéséről beszélhetünk, hanem egy olyan különleges gyártói háttér megteremtéséről, amely egyedülálló termékpalettával és speciális fejlesztői háttérrel bír.

A bejelentést hosszú egyeztetés és szervezői munka előzte meg

A változást előkészítő menedzsment mindvégig arra törekedett, hogy a nagy hagyományokkal rendelkező márkák tradíciói ne sérüljenek, szuverenitásukat megőrizzék, ugyanakkor az egyértelmű előnyöket mind a fejlesztés, mind a gyártás területén kihasználják, és a párhuzamosságokat megszüntessék.

Az olasz, német, és svéd iparkultúra közötti különbségeket, sajátosságokat sikerült úgy szintetizálni, hogy egymást kiegészítve és erősítve minden gyártóközpont a piacon legsikeresebb termékcsoportjára tud majd koncentrálni.

Általánosságban elmondható, hogy a

  • beltéri felületkezelő anyagok az Akzo Nobel termékpalettán kapnak helyet,
  • a kültéri felületkezelő anyagok pedig a Sikkens Wood kínálatában.
  • Az egységes megjelenést az Akzo Nobel kék és a Sikkens szürke dekoratív csomagolása biztosítja.

A magasfényű rendszerek és a speciális poliuretán anyagok továbbra is az olasz gyárban készülnek.
A német fejlesztés elsősorban a vizes rendszerekre és az acryl alapú PU anyagokra koncentrál. Az UV-re, illetve savra keményedő rendszereket pedig az ezen a területen világelső svéd központban fejlesztik és gyártják.

Hazánkban 1998 óta a Ferme Kft. képviselte az olaszországi ICLA gyár termékeit. 2017 januárjától a Ferme kft. az Akzo Nobel és a Sikkens Wood termékeinek kizárólagos forgalmazója.
Ezzel egyedülállóan széles kínálat és fejlesztői háttér áll a biatorbágyi cég rendelkezésére.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű