Főoldal Kiállítás Csütörtökön nyit Sopronban az innoLignum

Csütörtökön nyit Sopronban az innoLignum

szerző robinwood

Több évtizedes alapokra építi Sopron évről évre az Erdészeti- és Faipari Szakkiállítását. Az alapok, a következetesség és a város miliője arra predesztinálná a rendezvényt, hogy meghatározó szerepet töltsön be a hazai faipar életében. Úgy tűnik, hogy a városvezetés konzekvens helytállása kevés, de szükségszerű, hogy később egy szakmai stábbal kiegészülve esetleg visszaállítsák régi fényébe Sopront.

Inno Lignum 2016

Az idei kiállításra szeptember 8-10. között kerül sor a már jól ismert helyszínen. Kibővített fedett terület, valamint óriási szabadterület áll a kiállítók rendelkezésére. Az innoLignum az erdészeti kiállítók számára mindig is prioritást élvezett. Idén is ez a szakterület dominál. Lokálisan erősödött a kiállítás, de országosan jegyzett faipari cégekből továbbra is férne még a vásárba. A kiállítás mellett a szakmai konferenciák és látványos bemutatók színesítik a programot.

Mint azt korábban írtuk, a felsőoktatás átrendeződésének egyik “eredményeként” 2017 január elsejétől a Soproni Egyetem a tradicionális szakokra, illetve a közvetlenül a faipari- és erdőmérnöki képzéshez köthető szakirányokra koncentrál. Oktatás mellett az intézmény kutatási területen betöltött szerepe is erősödni fog. Érthető tehát, hogy fontos az ipar felé történő nyitás, ezért a szakkiállításra a jövőben fontos szerep vár.

A rendezvény: innoLignum Sopron
Időpont: 2016.09.08.-2016.09.10.
Helyszín: Sopron, Novomatic Aréna és környéke
További információk

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű