Főoldal Holz-Handwerk Biesse: olaszok a német várban

Biesse: olaszok a német várban

szerző robinwood

1969 óta a Biesse név egyet jelent a magas műszaki tartalommal és a könnyed innovatív megoldásokkal. Minden évben megmutatják, hogy az olasz kreativitás és a páratlan technológiai tudás, hogy képes szimbiózisban és közben egyensúlyban élni.

Bátor döntéseket hoztak, így mára a Biesse Group a világ egyik meghatározó gépgyártója. Nem csak a fa- és bútoripar területén, hanem számos egyéb iparágban.

Biesse Holz-HandwerkTermészetesen állandó szereplői a Nürbergi Holz-Handwerk kiállításnak. Idén a 11-es pavilon 206-os standján találjuk majd őket. A 800 m2-es központi stand 25%-kal nagyobb terület, mint amin 2014-ben bemutatkoztak. Azok a klasszikus szakterületek, ahol előremutató megoldásaikkal minden évben felhívták magukra a figyelmet, most is tartogatnak majd meglepetéseket.

Biesse Holz-Handwerk

A Biesse-vel a 11-es stand 206-os standján találkozhatunk.

CNC és élzáró technológiák terén számíthatunk egy két nagy dobásra. A tömörfa megmunkálásban mindig is eredeti volt a Biesse. Öttengelyes megoldásaik az összetett munkadarabok megmunkálásakor pontos és megbízható megoldást kínálnak. Jól érzik, hogyan kell meggyőzni minket arról, hogy valós alternatíva az egyediség fenntartása, úgy, hogy a gyártási költségek és a tempó a sorozatgyártás paraméterei felé tendálnak. Természetesen a háttér fejlesztése mindig meghatározó. Nem csoda, hogy nagy hangsúlyt fektetnek az olasz gyárban arra, hogy folyamatosan és előre mutatóan fejlődjön a szoftveres támogatás.

A standon magyar nyelvű tájékoztatás március 18-án, pénteki napon kérhető. Ezen a napon a cég magyarországi képviselete, a Formance Kft. munkatársai szívesen állnak az érdeklődő szakemberek rendelkezésére.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű