Főoldal Friss Már Magyarországon is elérhetők a Lohmeyer faipari gépei

Már Magyarországon is elérhetők a Lohmeyer faipari gépei

szerző Csonka Imre

A faipari gépgyártás területén régóta jelen van a kínai indusztriális háttér. Az európai piacok mind a mai napig fenntartással kezelik a távol-keleti gyártóktól származó gépeket. Ugyanakkor a minőségellenőrzést többnyire a megrendelő ország végzi és, ha belegondolunk, senki sem engedheti meg magának, hogy ‘lekínaiazzák’ a termékét.

Vannak gyártók, akik szemlesütve hallgatnak és van néhány, aki nem csinál belőle titkot.

A Lohmeyer ilyen.

Lohmeyer
Sose láttam élőben, de ezt nemsokára pótolni fogom. Én magam kissé sznob vagyok ezen a téren és valahogy nagyobb a bizodalmam az európai termékekbe, ugyanakkor fel sem merül bennem, hogy az iPhone kínai. Pedig de.
Szóval,

a Lohmeyer német gyökerekkel bíró kínai gyártású faipari gépcsalád.

A kínálat a lapszabász gépektől a táblafelosztón és a CNC megmukálóközpontokon át az élzáró automatákig terjed. Egyszerű gépek, már amennyire ebben a kategóriában használható ez a kifejezés.

Lohmeyer

Elektronika és vezérlés Siemens. Design, fejlesztés made in Germany.

A gyár évi 10 000 géppel van jelen a piacon. A kínálatot raktárról is elérhetik a vásárlók. A decentralizált értékesítési felépítésnek köszönhetően kéthetes(!) szállítási határidővel megjöhet az új vas. Az európai értékesítési partnereket a német központ szervizmérnökei oktatják.

Ma Magyarországon két táblafelosztó és 5db lapszabászgép tekinthető meg termelési körülmények között. Amennyiben valaki szeretne látni testközelből egy eredeti Lohmeyert, akkor keresse a magyarországi képviselet munkatársait.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű