Főoldal Dizájn Inchi fincsi Rollbe

Inchi fincsi Rollbe

szerző robinwood

A kanadai Work of Mind cég olyan kompakt mérőeszközt fejlesztett, amit a mérnököktől kezdve a varrónőkön át egészen az asztalosokig mindenki szeretni fog.

A Rollbe a földmérők által idehaza is előszeretettel használt mérőkerekek elvére épül. Annak miniatűr változata, minőségi anyagokból.

Rollbe

A rozsdamentes acéltárcsa kerületére lézergravírozással kerül fel a számskála. A tárcsa kerülete lehet 4 inch (10 cm) vagy 8 inch (20 cm). A tengely és a kis fogantyú sárgarézből készül és dukál hozzá egy elegáns kis bőrtok.

Rollbe

Mivel egy könnyedén kezelhető, kis méretű mérőkerékről van szó, az íves felületek felmérése innnentől rendkívül egyszerű lesz. Annak érdekében, hogy ne kelljen túl sokat számolgatni,

minden teljes fordulatot egy kattanással jelez a Rollbe.

Egyenes vonalak mentén hasonlóan kell eljárnunk. Abban az esetben se essünk kétségbe, ha mondjuk faltól falig kellene valamit mérnünk és a derékszögű sarok gondot okozna… A tárcsán jelzik a sugár méretét, ezzel megoldódott a problémánk.

Mondanám az asztalos feleségeknek, hogy nosza, ne késlekedjenek, azonnal tessék rendelni egy ilyet az embernek karácsonyra, de sajnos jelenlegi állás szerint még csak előfinanszírozásban rendelhető.

A fejlesztéshez szükséges pénzt a Kickstarter oldalon kalapozták össze.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű