Főoldal Bútor Grawa: Önálló márkával lépett piacra a Forest

Grawa: Önálló márkával lépett piacra a Forest

szerző robinwood

A világ egyik vezető mosogató gyártójával közösen fejlesztett önálló termékcsaláddal lépett piacra 2017 nyarán a Forest Hungary Kft. Az olasz gyártói- és tervezői háttér garanciát jelent a kiváló minőségre, a több évtizedes piac ismeret pedig arra, hogy a hazai konyhabútor gyártók egy ár-érték arányban tökéletesen pozicionált termékkel legyenek gazdagabbak.

Forest Grawa

A Grawa termékek 20%-ban akril, 80%-ban gránit őrleményből készülnek. Az anyagösszetétel és a speciális gyártástechnológiának köszönhetően egy rendkívül ellenálló, ugyanakkor esztétikus és széles színválasztékkal bíró termékcsaládot fejlesztett a zalaegerszegi cég.

Egy mosogatótálcával szemben extrém elvárások vannak

Hő- és karcállóság, alaktartás, higiénia, színtartósság, stb. A magas minőségű alapanyagoknak és a gyártástechnológiának köszönhetően egy homogén és zárt pólusú felület jön létre, amit rendkívül egyszerűen lehet tisztán tartani.

A technikai paraméterek mellett a termékcsalád egyik erőssége a széles színválaszték. A termékek színstabilitását erős igénybevétel mellett is hosszú távon garantálja a gyártó.

A higiénia kiemelten fontos volt a fejlesztés során

A Grawa mosogatók alapanyaga ezüst ionokat tartalmaz, ennek köszönhetően nem tudnak a baktériumok megtelepedni a mosogató felületén. Egészségesebb, tisztább felületen tudunk dolgozni. Az ezüst ionok nem csak a mosogatók felületén, hanem az alapanyag teljes keresztmetszetében megtalálhatóak, így hatásuk rendkívül tartós.

A Grawa mosogatók még egy különlegesen előnyös tulajdonságot mondhatnak magukénak: anyagukba mikroszkopikus méretű, fotokatalitikus titánium-dioxidot kevernek (Ariapura komponens), amely a konyha levegőjével reakcióba lépve hármas hatást fejt ki:

  • Csökkenti a levegő szennyezettségét: semlegesíti a főzési folyamatok során felszabaduló kellemetlen szagokat, vagy a dohányfüstöt.
  • Antibakteriális: baktériumölő hatásának köszönhetően hozzájárul egy egészségesebb konyhai környezet kialakításához.
  • Öntisztuló: jól ellenáll a szennyeződések és a vízkő lerakódásának, így egyszerűbben és kevesebb vegyszerrel tisztítható. Ezzel is hozzájárul környezetünk védelméhez.

Beépítésük egyszerű, méreteik a standard konyhaméretekhez igazodnak. Emellett a medencék mélysége lehetővé teszi nagy méretű konyhai eszközök egyszerű mosogatását is.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű