Főoldal Friss Közel 1000 ember volt kíváncsi az idei Forest Expora

Közel 1000 ember volt kíváncsi az idei Forest Expora

szerző Tokolics Attila

A Forest Hungary Kft. zalaegerszegi telephelyén május 28-án, szombaton immáron ötödik alkalommal rendezte meg a Forest Expo elnevezésű partnertalálkozóját, ahol minden második év májusában vendégül látják az ország asztalosait. A rendezvény mára komoly számokkal büszkélkedhet, ugyanis az idei évben

több mint 1000 érdeklődő regisztrált a rendezvényre.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Forest Expo gyakorlatilag az ország legnagyobb faiparos találkozójává avanzsált.

Forest Expo 2016

Az egész napos rendezvényen számos program és érdekesség várta a látogatókat. A telephelyen felállított hatalmas sátorban többek közt szakmai és marketing előadások, valamint Kőhalmi Zoltán stand-up comedy műsora színesítette a napot. A vendégeknek lehetőségük volt napi több alkalommal is vezetett raktár- és üzemlátogatásokon részt venni, ahol betekintést nyerhettek abba, hogyan is állítják össze a rendeléseket a Forest munkatársai, valamint a konfekcionáló üzem munkájából is ízelítőt kaphattak.

https://www.robinwood.hu/wp-content/uploads/2016/06/forest-expo-2016-4.jpg

A szervezők nem feledkeztek meg az ajándékról sem,

minden látogató egy új, 2016-os katalógussal távozhatott.

Az új katalógust Nagy Balázs marketing igazgató egy rövid „használati utasítás” keretében mutatta be a közönségnek, ugyanis az eddig megszokott formátumtól kicsit eltértek, könnyebben érthető és használható lett az új kiadvány, amely közel 100 oldallal vaskosabb az előzőnél.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű