Főoldal Friss Újgenerációs munkaasztalokhoz fejlesztett szorító bilincset a Bessey

Újgenerációs munkaasztalokhoz fejlesztett szorító bilincset a Bessey

szerző robinwood
https://www.youtube.com/embed/_ws-bv_Slb8

Évek óta láthatjuk azt a folyamatot, minek során a klasszikus gyalupad hozzá igazodott a mai kor elvárásaihoz. Kirajzolódott előttünk egy univerzális, megmunkáláshoz és szerelvény szereléshez egyaránt használható, magasságban állítható asztal képe.

A hidraulikusan emelhető munkaasztalok kiegészítő asztalként is kiválóan használhatóak. Egységes raszterben kialakított furatok segítségével, gyakorlatilag tetszőleges formájú alkatrészeket tudunk biztonságosan rögzíteni, majd megmunkálni. Ezek a munkafelületek azonban csak akkor használhatóak hatékonyan, ha megfelelő kiegészítők, különböző rögzítő elemek is rendelkezésre állnak.

Ezen a téren jelentkezett újdonsággal a piac egyik leginnovatívabb szereplője a Bessey

Bessey WNS-SET-MFT

Az új eszköz egy vízszintes elrendezésű lehúzható bilincs, ami a munkadarabot oldalirányból rögzíti. Ez azt jelenti, hogy a munkakörnyezetbe nem nyúlnak ki zavaró alkatrészek. Csiszolás, marás esetében zavartalanul tudunk dolgozni, a gép nem ütközik bele a szorító szárába.

Bessey WNS-SET-MFT

Bessey WNS-SET-MFT

A Bessey WNS-SET-MFT különlegessége a lehúzó mechanizmus, amely a cég saját szabadalma. A 750 N szorítóerő garantált, ez bőségesen elegendő arra, hogy a munkadarab stabilan és biztonságosan feküdjön az asztallapon. A speciális szorítót 20 mm-es furatú és legalább 19 mm-es lapvastagságú asztalokhoz ajánlja a gyártó.

Népszerű