Főoldal Friss Tökéletes felület a Q-FIN technológiával

Tökéletes felület a Q-FIN technológiával

szerző Tokolics Attila

A kezünk alól kikerült munka minősége az egyik legjobb mód a vállalkozásunk reklámozásához. Ez kiváltképp igaz a faiparban, ahol az ügyfél első dolga a legtöbb esetben, hogy „végigsimogatja” a készterméket.

Martin Q-FIN

Ezt felismerve a Martin kifejlesztette Q-FIN fedőnevű csiszolóberendezését, amely egy keresztcsiszoló aggregát segítségével tökéletesíti a már profilozott ablakfrízek csiszolásának minőségét. A széles körben elterjedt hidrofejes gyaluk használatával a gyalulás felületi minősége már szinte tökéletes, de még mindig nem maradhatnak csiszolás nélkül az alkatrészek.

Martin Q-FINMartin Q-FINMartin Q-FIN

A korai és a késői pászták közötti különbség (pl. szín, keménység) megnehezíti a dolgunkat. Egy gyors keresztirányú csiszolás megoldást jelenthet erre a problémára, mert segítségével nagyjából egalizálható a felület.

Erre kínál megoldást a Q-FIN. A nagymúltú vállalat mérnökei a tipikus német precizitással végzik munkájukat. Ezt bizonyítja az is, hogy a gép „etetéskor” automatikusan az alkatrész méreteinek megfelelően nyitja szét az előtoló görgőket, így nem kell a beállításokkal vacakolnunk, gyorsabb a munka.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű