Főoldal Friss Jövő tavasszal nyílik meg a svéd IKEA áruházlánc új áruháza Soroksáron

Jövő tavasszal nyílik meg a svéd IKEA áruházlánc új áruháza Soroksáron

szerző robinwood

Ikea soroksár

Az új áruház megnyitásával a dolgozóik létszáma több mint 300-zal bővül Magyarországon. A dolgozók kiválasztási rendszere érték- és kompetenciaalapú, és nemcsak az iskolai végzettséget veszik figyelembe – mondta Varga-Nagy Eszter, az áruházlánc kommunikációs vezetője sajtótájékoztatót követően az MTI-nek kedden.

A meghirdetett pozíciók az áruház honlapján és a nagyobb álláskereső portálokon szeptember 5-től lesznek elérhetők.

A mintegy 16,8 milliárd forintos beruházással megépülő áruház az IKEA harmadik áruháza lesz Magyarországon, az épület szerkezete 70 százalékban elkészült – tájékoztatott a kommunikációs vezető.

Az IKEA a világ legnagyobb bútor-kiskereskedelmi konszernje, összesen 330 áruházzal rendelkezik 28 országban, franchise rendszerében pedig több mint 40 áruház üzemel.

Az IKEA Magyarország árbevétele a legutóbbi nyilvános adatok szerint a 2015. augusztus végéig tartó pénzügyi évben csaknem 14 százalékkal, 47 milliárd forintra nőtt. A saját tőke 4,151 milliárd forint volt az egy évvel korábbi 2,023 milliárd forint után. Az adózott eredmény 2,477 milliárd forintra emelkedett az egy évvel korábbi 1,628 milliárd forintról.

Előző írásaink a soroksári Ikeáról:

A környezettudatosság és a fenntartható fejlődés jegyében épül meg az IKEA harmadik magyarországi áruháza

A régió zászlóshajójának számít majd fenntarthatóság szempontjából az IKEA harmadik magyarországi áruháza, melyet Soroksáron építenek meg – jelentette ki Nicole Erdmann, az IKEA ingatlanfejlesztési vezetője Budapesten, a svéd áruházlánc 2016. február 4-i sajtótájékoztatóján. A Csehországért, Szlovákiáért és Magyarországért …

Kialakult a soroksári IKEA menedzsmentje, további 300 embert vesznek fel

Megtalálta a megfelelő vezetőket az IKEA a 2017 első felében megnyíló soroksári áruházának élére, a kilencfős csapat a lánc közleménye szerint már biztossá vált. A harmadik magyarországi egység vezetőjét, Szabó Ágnest már korábban kiválasztották. A társaság hozzátette, hogy a további közel 300 új munkahelyre várhatóan az év második felében jelentkezhetnek majd az érdeklődők.

Népszerű