Főoldal Friss Kezdődik a sakkozás: új időpontban a Salone del Mobile és a Holz-Handwerk is!

Kezdődik a sakkozás: új időpontban a Salone del Mobile és a Holz-Handwerk is!

szerző Csütörtöki Tamás

A Salone del Mobile bútorvásár menedzsmentje bejelentette, hogy

az idei eseményre április helyett júniusban kerül sor.

Eddig a hír röviden.

A rendezvényt várhatóan június 7- 12. között tartják majd meg a Fiera Milano vásártéren, április 5-10. helyett. A tervek szerint ezt a döntést a következő napokban sajtótájékoztatón is megerősítik majd a szervezők. A milánói Corriere della Sera lap a múlt héten azt nyilatkozta, hogy a jelenlegi dátumok “ellenőrzés alatt állnak” a legutóbbi Covid-19 hullám miatt, amely a milánói nemzetközi események átütemezését kényszerítheti ki.

Sajnos egyéb kiállítások és szakmai rendezvények elmaradására, de az időpontok tolódására mindenképpen számítani kell a szakmának. A világjárvány immár harmadik éve érinti a szakmai eseményeket, és sok rendezvény kénytelen változtatni az elképzelésein.

Az IMM Kölnt törölték,  a Maison&Objet januári kiadását márciusra halasztották, míg a Stockholmi Bútor- és Light Fairt szeptemberbe helyezték át. Sajnos a Holz-Handwerk fa- és asztalosipari kiállítás sem menekülhet el a sorsa elől. Mint azt sajtóközleményben a szervezők közölték, a kiállítás új időpontra került: 2022 július 12-15-én várják a szakmát Nürnbergben!

Népszerű