Főoldal Bútor Hétvégéig várja a látogatókat a CONSTRUMA!

Hétvégéig várja a látogatókat a CONSTRUMA!

szerző robinwood

A megszokottól eltérő időpontban, október 7-11. között várja az érdeklődőket a 39. CONSTRUMA – Nemzetközi építőipari szakkiállítás és OTTHON Design kiállítást. A HUNGEXPO legnagyobb alapterületű csarnokában, az A pavilonban 150 kiállító részvételével nyitott meg a kiállítás.A megszokott áprilisi időpont helyett tehát még az idén tető alá hoztak egy rendezvényt, ami valószínűleg csak a nevében maradt olyan, mint a korábban ismert kiállításcsokor.

A CONSTRUMA a hazai építőipar egyik legfontosabb rendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállításaként aposztrofált esemény, hasonlóan a többi európai kiállításhoz nehéz helyzetbe került. A Covid 19 járvány okán hozott szigorítások ennek az eseménynek a szervezését is alaposan átírták. Azt, hogy mennyire bizonyult jó döntésnek a tavaszi időpont őszre csúsztatása, majd a kiállítás után tudjuk csak meg.

A milánói Bútorszalon és a nürnbergi Holz Handwerk elengedte a 2020-as rendezést. A Salone del Mobile 2021-ben, a Holz Handwerk pedig majd 2022-ben nyitja ki újra a kapuit.

Az igazi kérdés, amire lehet, hogy már megvannak a válaszok, az az, hogy mi lesz 2021 tavaszán? Visszakerül a régi időpontra a kiállításcsokor, és akkor két kiállítás között lesz 6 hónap? Átkerül őszre a rendezvény? Vagy?? Minden esetre a szervezők új válaszokat keresnek az új kihívásokra. Hosszútávon egy olyan hibridkiállítás megvalósításában gondolkoznak, amiben a fizikai megjelenésű kiállítás mellett, annak kibővítéseként, a szélesebb látogatói kör elérését segítő virtuális kiállítás megvalósítását is megcélozták. Ezzel komoly lépéseket téve egy hosszú távú hibrid megoldás kialakítása felé. A kiállítók egy része már csatlakozott és teszteli a virtuális tér nyújtotta lehetőségeket.
www.construma.hu

Népszerű