Főoldal Dizájn Fürdőláda minimál

Fürdőláda minimál

szerző Csonka Imre

Anna Van Der Lei Hollandiában élő designer, aki a nyarakat Finnországban töltötte és persze a szaunázás és az ottani fürdőkultúra annyira mély nyomot hagyott benne, hogy csak na.

Fürdőláda minimál

A BadBox tervezésekor azt a komplex élményt szerette volna tovább adni, amit a fa illata, a forró víz és gőz nyújt a pihenni és fürdőzés közben relaxálni vágyó embereknek. A BadBox különböző dimenziókban létezik, és mivel teljesen egyedi gyártásról lévén szó, a méreteket a megrendelő méreteihez és a rendelkezésre álló tér méreteihez igazítják.

Fürdőláda minimál

Azért nem írok fürdőszobát, mert nem feltétlenül egy beépített kádként kell megközeliteni ezt a tárgyat. Sőt, kifejezetten arra sarkallják a leendő tulajdonosokat, hogy erkélyekre , balkonokra is bátran tervezzék be ezt a fürdőbútort.

A kád vagy a zárt változatú kabin minden esetben egy rönkből fűrészelt vörösfenyőből készül. A felületkezelés színtelen,szagtalan olajjal, hogy csak és kizárólag a vörösfenyő aromája érvényesüljön.

Fürdőláda minimál

Ahogy Vásárhelyi János szokta volt mondani, a kevesebb néha már kevés…

Jó ez a minimál, de szerintem az a láda baromi kényelmetlen. Arról nem is beszélve, hogy ha takarítani kell, akkor nem túl praktikus, de vitathatatlanul vagány.

Fürdőláda minimál

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű