Főoldal Dizájn Hintaszék, hintaasztal és a villanyvezeték

Hintaszék, hintaasztal és a villanyvezeték

szerző a laikus szakember

A robinwood.hu Duffy sorozatának újabb eleme egy olyan bútorrendszer, melyet leginkább a Google-hez hasonló, radikális, élményszerű munkahelyek tárgyalótereibe tudnánk elképzelni. Az otthon állandó hintázásukért sokat ütött-vágott gyerekek ezzel az asztallal most sarokba lesznek szorítva, persze csak akkor, ha van olyan közintézmény, magániskola, vagy családi fészek, aki megengedhet magának egy ilyen asztalt, amely 2,1 millió forinttól indul – négy személyes kivitelben – és akár 4,3 millió forintra is rúghat, ha valaki a 12 személyes változatot választja.

Hintaszék asztal

Duffy az odébbemelhetetlen alkotásával, azaz a mélység asztalánál megszerzett feketepontjai után most a takarítóknál piros pontot szerzett. A baldachin-szerű, függesztett keretszerkezetről lelógó székek alatt igazán könnyedén lehet porszívózni.

Az asztallapot választhatjuk dió és tölgy kivitelből, amely egyúttal tartóelemként is funkcionál. Éppen ezért a duplung-szerű oldalelemek mögött egy porfestett acél zártszelvény szerkezet rejtőzik. A mechanikailag határozott szerkezet a zártszelvény baldachin keretben teljesedik ki. Az éles körvonalú és él mentén tört geometriájú székek közel 2 tonna teherbírású, rozsdamentes acélsodronyokon függnek, melynek székoldali végpontjainak zárókupakjai az asztallappal egyező dió, vagy tölgy kivitelben készülnek. A székek tört ritmusával harmonizál a lámpaernyő, amely feláras extraként rendelhető az amúgy is méregdrága asztalhoz. A baldachin szerkezet euklideszi tér harmadik koordináta menti mechanikai stabilitását segíti a felső részen található acélsodrony-andráskereszt. Az asztaltípust a gyártónak hála egyedi kívánságra is rendelhetjük, akár központi bárpultként kör, vagy téglalap alaprajzzal, vegyes színezetű székekkel. A laikus szakember szemét csak egyetlen dolog szúrja, az pedig a lámpához szükségszerű elektromos vezeték. Bár igaz, ami igaz, amit nem tudunk elrejteni, azt inkább ki kell emelni, és itt a lebegő, gravitációval játszó minimáldizájnból a girbegurba villanyvezeték kiemelkedik.

Hintaszék asztal

Felhasznált anyagok: rozsdamentes acélsodrony, tölgy és dió tömörfa, porfestett acél zártszelvény.
Kivitel: egyedi megrendelés alapján készülő termék, tetszőleges kivitelben, színválasztékban rendelhető.
Rendelhető méretek:
4 személyes (H)160cm (Sz)160cm (M)220cm
6 személyes (H)220cm (Sz)160cm (M)220cm
8 személyes (H)235cm (Sz)160cm (M)220cm
10 személyes (H)330cm (Sz)160cm (M)220cm
12 személyes rövid (H)400cm (Sz)160cm (M)220cm
12 személyes hosszú (H)330cm (Sz)200cm (M)220cm
Szállítási idők: minden egyes termék egyedileg készül, nem automatizált körülmények között, így a szállítási idő a megrendeléstől számítva 8-12 hét.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű