Főoldal Bútor Muebles para niños

Muebles para niños

szerző Csonka Imre

Él Spanyolországban három spanyol testvér. A munkáikkal már több kiállításon találkoztam. Most, hogy újra belebotlottam gyerekszoba bútoraikba, megint csak azt tudom mondani, hogy

végre valami más.

Bátran nyúlnak a fához, teljesen mást gondolnak a felületkezelésről és van egyfajta markáns formavilág, amit képesek következetesen interpretálni.
Egyikük profi fotós és bútortervező, a második testvér felel a gyártásszervezésért és a logisztikáért, a harmadik pedig asztalos.

Kicsit más gyerekbútorokKicsit más gyerekbútorokKicsit más gyerekbútorokKicsit más gyerekbútorokKicsit más gyerekbútorokKicsit más gyerekbútorokKicsit más gyerekbútorokKicsit más gyerekbútorokKicsit más gyerekbútorok

Anyaghasználatra a fenyő és az erős keresztmetszetek a jellemzőek. Komolyan veszik, hogy itt masszív megoldásokra van szükség és olykor kemény kiképzést kapnak a bútorok a gyerekektől. Minden darabon érezhető, hogy alkotóik képesek gyerekfejjel gondolkodni, sokszor az az érzésem, hogy egy gyerek a tervező. Színvilágban jól érzik a lányos és fiús vonal közötti különbséget. A felületek kialakításakor előszeretettel választják a “bontott anyag érzést” keltő megoldásokat. Nem mondom, hogy vintage életérzésre utaznak, inkább önálló stílust sikerült alkotniuk.

A cím jelentése: gyerekbútor.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű