Főoldal Ajtó/ablak #Nincsfélmegoldás – Új mérföldkő a bukó-nyíló vasalatok területén

#Nincsfélmegoldás – Új mérföldkő a bukó-nyíló vasalatok területén

szerző Tokolics Attila

A Roto idén sem bízta a véletlenre az újdonságok bemutatását. Ez évben Stuttgarba hívták össze a világ jelentősebb építőipari sajtoorgánumait, hogy a tőlük megszokott profizmussal prezentálják az új termékeket és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat. Ismét jól sikerült, szólt is nagyot!

Mint tavaly írtuk, a vállalat elindított egy Road Show-t, amelyre egy kellően impozáns kis kamiont sikerült építeniük. Ezt a járgányt nézhettük meg közelebbről a Leinfelden-echterdingeni főhadiszállás udvarán.

ROTO Truck

Az alapkoncepció az, hogy ha a potenciális vásárló belép, akkor tudatosuljon benne, hogy ő bizony Roto Q tetőablakot szeretne otthonába, mégpedig azonnal. Ebben segítenek a termékszakértők, akik kb. 10 perc alatt meg is győzik az embert erről, különböző, jól felépített prezentációs eszközok segítségével. Kétségkívül profi a termék és a marketing, nincs is ezen mit szépíteni. A kampány sikeres,

egy év alatt 89 állomásra jutottak el a mobil bemutatóteremmel,

és a vásárlói visszajelzések is csak megerősítik az eredményességet.

Amire viszont senki sem számított, az a második napon történt…

A cég kétségkívül egyik sikerterméke a Roto NT bukó-nyíló vasalatrendszer. Ezt egyszer jól kitalálták, de azóta gyakorlatilag jelentős módosításokon nem esett át.
Aztán BUMM, rövid bevezetést követően egyszer csak lehullott a fekete lepel (szó szerint), és megláthattuk Őt! Rengeteg átfedéssel, de mégis sok újdonsággal bemutatták a Roto bukó-nyíló vasalatának új generációját, a Roto NX rendszert. A Roto NX világpremierjével a vasalatspecialista újabb fejezetet kezd a bukó-nyíló vasalatok történetében, amelyben már eddig is meghatározó szerepet játszott.

ROTO NX

Aki a közelmúltban ruházott be új ablakgyártó központra, és az NT rendszerre szerszámozta fel azt, nekik sem kell aggódniuk, teljesen nyugodtan aludhatnak: természetesen igyekeznek lecserélni a korábbi kínálatot az NX-re, de ezt csak a piac folyamatos monitorozása mellett teszik, tehát még évekig biztosan nem fog eltűnni az NT sem a kereskedők polcairól.

ROTO NX

Az új NX hardverről mindenképp fontos megemlíteni, hogy még

buktatott állapotban is megfelel az RC2 betörésbiztonági előírásoknak,

míg sok más gyártó ezt még csukott állapotban sem tudja garantálni! A rendszer garantálja az egyszerű és gyors szerelést a nyílászáró gyártása során, valamint a beépítésekor. Ezenkívül jelentősen csökkenti a raktározási és a logisztikai költséget is, így idő és pénz takarítható meg. A kor elvárásainak megfelelően a tervezésnél a dizájnt előtérbe helyezték, ez már jól látható a kész terméken.

Őnagysága természetesen készen áll az okos otthonokban történő alkalmazásra is, ez már nem is lehet kérdés 2017-ben.

A Roto magyarországi munkatársaitól meghívást kaptunk egy januári, a lövői gyárban sorra kerülő találkozóra, ezt követően olvasóink részletesebb információkat tudhatnak meg az új Roto NX vasalatokról.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű