Főoldal Friss Licitre fel! Egy komplett korszerű bútorgyár teljes gépparkját vásárolhatjuk meg a Paliszander Kft. jóvoltából

Licitre fel! Egy komplett korszerű bútorgyár teljes gépparkját vásárolhatjuk meg a Paliszander Kft. jóvoltából

szerző robinwood

A hazai kereskedői szcéna világában először vehetünk részt összetett börzén, ahol faipari gépekre szabadon licitálhatunk majd. Az európai piacon ismert és kedvelt értékesítési formára idehaza is van igény, de többnyire nemzetközi oldalakat nézegetnek az asztalosok.

A Paliszander Kft munkatársai most egy komplett bútorgyártó üzemet hoznak el nekünk licitre.

A licitálás már tart és

június 28-án, kedden 12:00 órakor ér véget.

Minden berendezésre kínál majd villámárat is az értékesítő, ami azt jelenti, hogy azon az áron azonnal vihető a gép. Emellett a klasszikus licitálási protokoll mentén zajlik majd a vásárlás.

A licitekre kínált gépekről részletes és szakszerű leírást, fotókat és bizonyos esetben videókat is készített a szervező. A gépeket a cég szakemberei átvizsgálják és előkészítik a szállításra.

A licitálás regisztrációhoz kötött. Minden fontos információ ide kattintva érhető el: https://paliszander.hu/hasznaltgeparveres

Az árverésen érvényes licittel rendelkező ügyfelek a használt gépeket 2022. június 23-án akár meg is tekinthetik az üzemeltető telephelyén. A korpuszbútor gyártásra kialakított üzem gépei mellett, tömörfa megmunkálás és klasszikus asztalosipari gépek is szerepelnek a kínálatban.

Népszerű