Főoldal Friss FESTOOL tavaszi akció még egy hónapig! (x)

FESTOOL tavaszi akció még egy hónapig! (x)

szerző robinwood

Idén a tavaszi kereskedői akcióba három csomagot állított össze nekünk a Festool. Mint korábban is láthattuk, ezek az akciók nem az ajándék kulcstartóról szólnak, hanem konkrét termékkör, vagy technológia köré csoportosítva, természetesen

egyedi árral és egy kis ajándékkal kiegészítve kínálnak gépeket és csábítanak minket.

Az akcióban szereplő csomagok még egy hónapig, pontosabban július 10-ig lesznek elérhetőek a szakkereskedőknél.

  1. Az első csomagba a DOMINÓ DF500 Q-szett került.
    A Festool szabadalmazott fejlesztése töretlen hírnévnek örvend. Ez a dübelmaró tömörfa szerkezetek, korpuszok, de akár masszív belsőépítészeti konstrukciók összeépítéséhez is tökéletes megoldás. Kompromisszumok nélkül egyesíti a klasszikus köldökcsap pontosságát a lapos dűbelek rugalmasságával.
    A csomagba bekerült most még egy dominó dübel készlet Systainerbe “csomagolva”, így már végképp ellenállhatatlan az ajánlat…

  2. A falcsiszoló csomag mellett elszívó mobil, egyéb kiegészítők és kétféle lámpa szett kapott helyet. Itt is két csomagot kínálnak, eltérő felszereltséggel és kiegészítőkkel.
  3. A harmadik témakör most a marás lett.
    Mindhárom felsőmaró bekerült az akcióba (OF 1010, OF 1400, OF 2200) különböző felszereltséggel. Mindhárom esetben marókészlet csomaggal egészítették ki az akciót. Talán mondanom sem kell, hogy a gépek Systainerben várják új tulajdonosaikat.

     

Az akció részleteiről, a pontos árakról és opciókról érdeklődj a legközelebbi szakkereskedésben.

Népszerű