Főoldal Friss Dewalt DCS577: brutál design, rettenetes nyomaték

Dewalt DCS577: brutál design, rettenetes nyomaték

szerző robinwood

Az amerikai konstruktőrök alaposan hozzányúltak az eddig megszokott formához, de nemcsak a külső, hanem a tartalom is jócskán változott. Az elsőszámú szempont:

hatékonyság mindenek felett.

Ennek rendeltek alá minden egyéb más szempontot és elvárást. Először is a Dewalt DCS577 megkapta a már jól bevált 54 Voltos erőforrást. Ez garancia arra, hogy a helyszíni szerelések/építések során simán lehozzuk a műszakot.
A robusztus és strapabíró vázat és minden mozgó alkatrészt keményebb, elsősorban építőipari kihívásokra optimalizálták. Szerkezeti munkákhoz tökéletes, nem mellékesen a kategória legerősebb gépe.

Dewalt DCS577Dewalt DCS577Dewalt DCS577

A hatékonyság érdekében nagyon egyszerű és kézreálló megoldásokat terveztek a mélységállításhoz, valamint a talp szögbeállításához is. A gép jól kiegyensúlyozott, köszönhetően többek között annak, hogy az akkumulátor új helyre került. A lapcseréhez a lemezkulcsot szintén a gépen találjuk, ha visszatesszük a helyére, sokáig nem veszik el.

A gyári adatok szerint egy töltéssel akár 170 vágást is ejthetünk.

Nyilván nem mindegy, hogy milyen anyagba és mekkora keresztmetszetnél, de mindenesetre elég imponáló. A gépbe 190 mm átmérőjű lapot tudunk befogni, ami alap esetben 65mm, 45°-os vágáskor 50 mm mélységű vágást biztosít.
A gépen a vágási vonal jobb láthatóságának érdekében megoldották a keletkezett por lefújását és természetesen Airlock kompatibilis az elszívás.

A készülék kapott még egy praktikus kiegészítőt: egy kihajtható horgot. Ezzel megoldottá vált a biztonságos elhelyezés, talajon és állványon végzett munkák esetében is.

Ha érdekel a termék, a Dewalt szakkereskedői szívesen segítenek.

Népszerű