Főoldal Friss Itt egy új korpuszösszeépítő

Itt egy új korpuszösszeépítő

szerző Mózes Lajos

A korpuszösszeépítő CNC-k piaca folyamatosan új típusokkal, továbbfejlesztett változatokkal bővül, egyre szélesedő megmunkálási lehetőségekkel. Így történik ez a Format-4 esetében is. Az előző változat 2,5 m2-en fért el, az új c-express 920 classic helyigénye picivel nagyobb, de többet is tud.

format-4-c-express 920-2A munkadarabokat vízszintesen kell beadagolni a gépbe, az előtolás és a megmunkálás teljesen automatikus. Azt is megválaszthatjuk, melyik oldalon szeretnénk visszakapni a kész alkatrészt: az adagoló, avagy az elszedő oldalon. A gépbe 920 mm szélességig és 50 mm vastagságig adagolhatunk, alapfelszereltsége 15 fúrófej, egy nútfűrész és egy nagyfordulatú maróaggregát. A gépen lézeres érzékelőkkel történik a munkadarab mérése, így pontatlan alkatrész esetén is, a bázisok megadásával a megmunkálások a helyükre kerülnek. A programozáshoz rendelkezésre állnak a megfelelő szoftverek, akár a nagyobb CNC-k esetében.

format-4-c-express 920-2format-4-c-express 920-2format-4-c-express 920-2format-4-c-express 920-2format-4-c-express 920-2

De lássuk milyen megmunkálásokra képes a gép:

  • furatok elkészítése bármelyik élbe vagy lapba,
  • nútmarás, kötőelemek helyének marása,
  • üvegnyílások marása,
  • keskeny munkadarabok megmunkálása,
  • 3 él körbemarása egy ütemben.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű