Főoldal Dizájn Fából faragott fény

Fából faragott fény

szerző robinwood

Fábol faragott lámpabúra - Andreas Costa

Érdekes találkozása az ipari kultúrának és a klasszikus kézműves megközelítésnek ez a lámpa kollekció. Az olasz ILIDE cég koncepcióját és terveit olasz szobrászok öntötték, pontosabban faragták formába. A tervek Andrea Costa nevéhez köthetőek. A kézműves vonal beemelése friss és fiatalos színt hozott a lámpakollekciók világába. Természetes megújuló nyersanyagok használata nem feltétlenül jellemző ezen a területen.

Fábol faragott lámpabúraFábol faragott lámpabúraFábol faragott lámpabúraFábol faragott lámpabúraFábol faragott lámpabúraFábol faragott lámpabúraFábol faragott lámpabúraFábol faragott lámpabúra

A fa, kerámia és az üveg használatával további küldetést is teljesít a tervező team, történetesen tesznek azért, hogy a kézműves technikák tovább éljenek és a mai enteriőrök szerves részét képezzék.

A tömbösített anyagból – miután az alapformát elkészítették – egy véső és egy asztalos kalapács segítségével készítik el a lámpabúrát. A kész struktúra egyszerre hordozza magában a kézműves spontaneitást és a tradíciót. Izgalmas megoldás és – ha valakinek ez számít – garantáltan nincs két egyforma lámpatest.

Forrás: the189.com

Népszerű