Főoldal Friss Klagenfurtban debütáltak az InnoWood prototípusok

Klagenfurtban debütáltak az InnoWood prototípusok

szerző robinwood

A rendkívül sikeres májusi Innovációs táborban több mint két tucat bútorötletet vetett papírra a közel nyolcvan résztvevő. A kiválasztott hat nyertes munkából a nyár folyamán kézzel fogható prototípusok készültek.

Plyo, CLoud, Mosaic furniture, Bond

A nagyközönség számára Európa egyik legnagyobb faipari vásárán, Klagenfurtban, a „Holz & Bau Messe”-n leplezték le az InnoWood INTERREG AT-HU 059 projektben résztvevő partnerek, az alkotókkal együtt a termékeket. A vásár „Innovation Area”-ja a faipar előremutató újításainak kínált bemutatkozó lehetőséget, ahol a hallgatói munkák is helyet kaptak.

A Soproni Egyetem Simonyi Károly Karának tehetséges hallgatói, a bútortervek alkotói:

  • PLYO – Csicsics Gergő, Varga Noémi
  • Cloud – Csák Vince, Horák Debóra, Kéri Dávid
  • Mosaic furniture – Rankl Dániel, László Dalma Sütheő Áron
  • Bond – Csicsics Gergő, Pető Borbála, Surányi Vanessza

Mind a szakmai kiállítók, mind a látogatók részéről komoly érdeklődés mutatkozott a rendezvény 4 napjában, augusztus 29. és szeptember 1. között.

Plyo, CLoud, Mosaic furniture, Bond

A legközelebbi bemutató Sopronban az innoLignum faipari vásáron (szeptember 13-14-15.) lesz, ahol további prototípusokkal bővül a kínálat. Sopront a budapesti OTTHON Design kiállítás követi október 12-14-e között, ahol szintén láthatók lesznek a termékek.

Budapesten, a Design Hét ideje alatt a HUNGEXPO területén található design kiállításon bemutatásra kerülnek a 2018. szeptember 17-21. között a megrendezendő Faépítészeti Innovációs Tábor legjobb alkotásai is.

A szervezők szeretettel várják a tábor után érdeklődőket!

Népszerű