Főoldal Dizájn Jön a tél és kutya hideg lesz. Design ólat minden ebnek!

Jön a tél és kutya hideg lesz. Design ólat minden ebnek!

szerző Csonka Imre

Most valakit milliomossá teszek. Megmutatom a tuti bizniszt!

Nem kell mást tenni, mint a lentiekhez hasonló design ólakat gyártani gazdag emberek kutyáinak. Ezek aztán olyan ólak, amiket nem kell elrejteni majd a vendégek elől (ez az ól kifejezés olyan disznós).

Savannah kutyaól

Bad Marlon kutyaól
A kutyaházak vonalvezetése mellett a felhasznált anyagok is túlmutatnak az ‘üssünk össze maradék deszkából valamit’ kategórián.

Kutya Pihenőágy
Őszintén szólva néha vissza kellett fognom a röhögést, de mindenképpen izgalmas terület feltörekvő designerek számára. A kutya pihenőágyat azért kicsit erősnek érzem.

Michael Ong kutyaólEzeken a kis házakon keresztül is érezhetjük a társadalmunkat feszítő különbségeket. Középosztálybeli kutyának OSB ház, újgazdag kutyának színfurnéros dukál.

Michael Ong kutyaól

Hálás lennék, ha valaki kommentben megírná, hogy mi célt szolgál az a két különböző átmérőjű lyuk a házikón. Talán a kilátás, esetleg kutya farkához van köze, vagy csupán komfort effekt?

AXEL kutyaház AXEL kutyaház AXEL kutyaház

Axel háza mindent visz. És ráadásul gurulós!

Macska házikó Macska házikó Macska házikó

A végére maradtak a macskák. Az építészet sláger alapanyaga a beton. Stílusos lenne tehát, ha a minimalista házzal rendelkezők adnának magukra és macskáikat nem fosztanák meg egy ilyen faintos kis házikótól.

Népszerű