Főoldal Dizájn Makita rajongóknak: akkumulátoros kávéfőző

Makita rajongóknak: akkumulátoros kávéfőző

szerző robinwood

Talán vannak, akik megmosolyogják, mondván, „egy egyszerű kávéfőző bárhonnan beszerezhető”, ez azonban mégis több annál. Mivel szinte minden szakember valamilyen szinten megszállottja is a profi kisgépeknek, így van valami feelingje egy eredeti Makita kávéfőzőnek, hiszen a napi szinten nélkülözhetetlen munkaeszközeink kompatibilis része. A kávéfőző azon kívül, hogy sokak kedvelt gépmárkája és viseli a logót, még más előnyöket is tartogat. Gondoljunk bele: egy építési helyszínen, mindentől távol, vagy akár az oda úton a járműben könnyen elkészíthetjük a napindító kávénkat. Ugyanakkor a műhelyben nemcsak akkuval, hanem hálózati áramforrásról normál kávéfőzőként is üzemeltethető.

Makita kávéfőzőEgyébként egy rendkívül egyszerű és praktikus eszközről beszélünk, lényegében egy átfolyós kávéfőző, de papírfilter nélkül: mosható szűrőjébe őrölt kávét kell tölteni, tartályába vizet, majd néhány perc és kész a friss forró kávé.

18V-os líthium-ion akkuval üzemeltethető, a kapacitását tekintve talán lehetnek nagyobb elvárásaink, akkus üzemmódban ugyanis 2 csésze kávé főzhető egy akkutöltéssel.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű